Omsorgsmedarbejder

Hvis du er i gang med at uddanne dig til sygeplejerske, socialpædagog eller læser medicin, er et vikarjob inden for i Mental Care meget kærkomment. Dermed vil du få en masse erfaring inden for feltet, og du får en god forsmag på, hvordan det kommer til at være, når du kommer ud på den anden side af din studietid.

Vil du være vikar inden for psykiatrien?

Mental Care er et specialiseret vikarbureau, der lægger stor vægt på, at vi kan være lige dér, hvor der er brug for det, for de borgere der har brug for det. Som studerende og vikar hos Mental Care kommer du til at have flere fordele:

  • Du kan selv vælge hvor meget, du vil arbejde
  • Du vælger selv hvornår, du vil arbejde
  • Du får kompetente og fagligt stærke kollegaer
  • Din erfaring inden for psykiatrien bliver større og bredere

Når du er vikar hos Mental Care, mens du studerer, får du en frihed til at kunne få studie og arbejde til at gå op i en højere enhed. Som vikar og ansat hos os, er det nemlig ikke kun 8-16 jobs – der er også aftenvagter, nattevagter, weekendvagter og helligdagsvagter. På den måde kan du få dit studiejob til at passe ind i din hverdag med studie.

Få vikarjob som studerende

Som studerende er det ikke et krav, at du har erfaring for at blive vikar hos Mental Care – her kan du bruge din teoretiske viden i praksis. Et job som vikar hos Mental Care er rigtig givende på mange måder, men det kræver også, at du kan håndtere de opgaver, du kommer ud til. Det kan til tider være udfordrende og kan kræve en vis form for robusthed. Det sagt, så får du også en masse erfaring på dit CV og mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Er du interesseret i at være vikar inden for psykiatrien, mens du studerer? Hop ind på denne side, hvor du hurtigt og nemt kan udfylde en formular og sende til os. Hvis alt er, som det skal være, vil der ikke gå længe, inden du har et job som vikar i psykiatrien, mens du studerer.

Har du et par spørgsmål, inden du sender din ansøgning? Så skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os. Du kan fange os på telefon eller mail, hvor vi er klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have.

Bliv omsorgsmedarbejder i psykiatrien

Som vikar hos Mental Care får du et job, der er givende på flere parametre. Ikke kun for dig, men også for de borgere, du kommer ud til. Hos Mental Care er det vigtigt for os, at de individuelle borgere bliver mødt med en omsorg og forståelse for lige netop den situation, de er i. Der er ikke to borgere, der er ens, og derfor skal alle også mødes lige nøjagtigt dér, hvor de er.

Når du er vikar som omsorgsmedarbejder, vil du have et meningsfyldt arbejde, hvor vi løfter de opgaver, som det offentlige ikke har ressourcer til. Vi er lige der, hvor der er behov for det, og i lige så lang tid der er behov for det. Det er vigtigt for os, at borgeren såvel som medarbejderen er trygge i situationen. Derfor er det essentielt, at vi får alt den nødvendige information om borgeren og situationen, så alle kan føle sig velforberedte til deres arbejde, og du vil forud for dine vagter altid kunne læse om borgeren og den opgave, du træder ind i.

Vi lægger stor vægt på at have en nærværende ledelse, der arbejder tæt sammen med alle medarbejdere. Et vikarjob som omsorgsmedarbejder hos os, giver dig stor frihed til at vælge dine egne arbejdstider, således det passer ind i din hverdag.

Kontakt os

Lyder det tiltalende at arbejde som vikar i socialpsykiatrien og være støtte til borgere med psykiske udfordringer og diagnoser? 

Men er du ikke helt sikker på, om du opfylder kravene til at være vikar hos os i Mental Care, så tøv ikke med at sende os en besked – så ringer vi dig op og har en samtale om mulighederne.

Send os en besked