Motiveres du af det opsøgende og relationsskabende salg? Vil du have ansvaret for dit eget geografiske område, så får du her en unik mulighed for at komme med på en spændende rejse i en dynamisk og resultatorienteret virksomhed.

Mental Care ApS er en privatejet sundhedsfaglig virksomhed, der leverer specialisereret vikarservice til socialpsykiatrien. Ydelserne Mental Care leverer, er tilpasset til blandt andet plejehjem, bosteder, institutioner og sygehuse. Mental Care er dermed med til at levere det ekstra, der gør, at alt går op i en højere enhed for kunden.

Mental Care har et yderst dedikeret personale, der hver dag hjælper med at tage hånd om personer, der er ramt af psykiske udfordringer. Missionen er at gøre en forskel ved at have et lokalt nærvær og skabe individuelle løsninger, som har den berørte borger i centrum.

En spændende og fleksibel hverdag, hvor du er med til at sætte dit præg

Som Key Account Manager hos Mental Care kommer du med på en rejse, hvor din fornemmeste opgave bliver at både formidle og sælge et serviceorienteret koncept, der på både kort og lang sigt hjælper nogle af de borgere i Danmark, der er hårdest ramt af psykiske udfordringer.
Du får en central rolle, hvor du bliver ansvarlig for dit eget geografiske område og det opsøgende salg af Mental Cares specialiserede ydelser, samt hele den efterfølgende salgsproces og fortløbende kundekontakt.

Indledningsvis vil du naturligvis få en grundig onboarding i både salg, produkt og kundesegmentet af Adm. Direktør Kenneth Mortensen, som også er din sparringspartner i hverdagen. Du får således en ansvarsfuld og indflydelsesrig rolle med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Dine ansvarsområder vil indebære:

 • Area Manager for Sjælland.
 • Udbygning og varetagelse af din egen kundeportefølje med udgangspunkt i eksisterende leads.
 • Etablering og vedligeholdelse af en tæt relation til dine kunder.
 • Opbygge egen kundeportefølje via netværk og kanvas som vil være grundstenen i din succes.
 • Sparring og koordinering med adm. direktør om dit salgsmæssige virke.
 • Udarbejdelse og udvikling af den strategiske salgsindsats i samarbejde med adm. direktør.

Dit arbejde foregår på Sjælland hvor din dagligdag vil bestå at kanvas og kundemøder, dog ses det gerne, at du arbejder et par dage om ugen på hovedkontoret i Aalborg – Fly/hotel er inkluderet

Du vil i rollen som Key Account Manager være aktiv indenfor kommunalt regi, på plejehjem, bosteder, institutioner og sygehuse.

Du opnår succes i jobbet ved at kombinere din passion og dit store salgsdrive med din evne til at udvikle og indfri en ambitiøs salgsstrategi.

En selvstændig, entusiastisk og målrettet Key Account Manager med erfaring fra lignende.

Din evne til at opbygge relationer er afgørende for, at kunne tilbyde og designe den rette ydelse til Mental Cares kunder. Det kræver en god forståelse og indsigt i den enkelte kundes behov. Du er desuden empatisk, imødekommende og troværdig samt i besiddelse af erfaring med lignende rolle i dag.

Derudover kommer du med en solid salgserfaring med salg til sundhedssektoren. Vigtigst er dog, at du har det rette mindset og potentiale samt ikke mindst gejsten og engagementet for at blive en del af Mental Cares vækstrejse.

Kontakt med mennesker motiverer dig, og du har et kommercielt mindset med en god forretningsforståelse samt en høj grad af ansvarsbevidsthed, hvilket gør dig til en tillidsvækkende samarbejdspartner. Du har evnerne til at tale med såvel ledere som medarbejdere.

Vi tilbyder

 • En flad organisationskultur, hvor der ikke er langt fra beslutning til handling.
 • Mulighed for personlig udvikling i en vækstvirksomhed med karrieremuligheder.
 • Et sjovt og uformelt arbejdsmiljø.
 • En attraktiv løn svarende til dine kvalifikationer, samt bonusordning.
 • Mulighed for firmabil eller skattefri kilometerpenge.
 • Pensionsordning.
 • Sundhedsforsikring.

Som Key Account Manager for Sjælland i Mental Care får du et selvstændigt job med frihed under ansvar, i forhold til hvordan du vælger at planlægge og strukturere din arbejdsdag.

Sådan ansøger du

Når du søger stillingen, beder vi dig om at uploade dit CV samt en motiveret ansøgning.

Send dit CV og ansøgning til:

Kenneth Mortensen, adm. Direktør
kem@mental-care.dk
+45 31 25 12 07

Ansøgningsfrist:
Løbende

Bemærk:
Stillingsopslaget indrykkes løbende på forskellige jobportaler. Dette betyder ikke, at stillingen er genopslået, blot at den igangværende proces ikke er afsluttet.