Socialpædagog

Hos Mental Care er vi et specialiseret vikarbureau med speciale inden for psykiatrien og borgere med psykiske udfordringer og/eller diagnoser. Vi har flere forskellige faggrupper, der kan varetage forskellige arbejdsopgaver. En af disse faggrupper er socialpædagoger. Er du uddannet socialpædagog, og kunne du tænke dig at være vikar?
En hånd bliver rakt ud

Vikar som socialpædagog

At være vikar som socialpædagog hos Mental Care byder på alsidige opgaver. Du vil komme til at arbejde med borgere, som kan have psykiske udfordringer, diagnoser eller være demente. Derfor er det vigtigt, at du som vikar som socialpædagog har erfaring inden for psykiatrien.

Et job som vikar hos Mental Care kræver en robusthed uanset faggruppe. Der er ikke to borgere, der er ens og derfor vil dine opgaver som vikar variere alt afhængigt af den arbejdsplads, du kommer ud på den pågældende dag.

Når du er vikar hos Mental Care som socialpædagog, vil du skulle bringe din faglighed og erfaring i spil, hver gang du er på arbejde. Vi er der for borgernes skyld, og vi hjælper, der hvor der er brug for det.

Bliv socialpædagogvikar

Som socialpædagog har du valgt et fag, der er foranderligt. Ikke to dage er ens, og det er dit felt heller ikke, ligesom hver borger også er individuel og har hver deres behov. Når du er vikar som socialpædagog hos Mental Care bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi alle har erfaring inden for psykiatrien, og hvor vi sætter en ære i at være et specialiseret vikarbureau, der yder faglig og praktisk hjælp alle steder vi kommer hen og arbejder.

Kunne du tænke dig at være vikar som socialpædagog, hvor du kan bestemme dine egne arbejdstider og timer? Besøg siden her, hvor du kan udfylde dine oplysninger. Hvis alt er som det skal være, går der ikke længe, inden du kan skrive vikar hos Mental Care som din stillingsbetegnelse.

Vil du vide mere om lønnen som vikar, inden du søger? Du kan bruge vores lønberegner på denne side, hvor du kan udfylde dine ønsker i forhold til arbejdsdage, -tider og -timer m.v., hvorefter det med det samme vil blive udregnet, hvad du vil kunne forvente at få i løn som vikar som socialpædagog hos Mental Care.

Har du nogle spørgsmål til noget vedrørende stillingen som socialpædagogvikar, eller hvilke opgaver vi har hos Mental Care? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på mail eller telefon, hvor vi kan hjælpe dig med at få noget afklaring, inden du tager en endelig beslutning.

To kvinder går på en sti i en skov

Socialpædagog job

Som socialpædagog ved Mental Care kommer du til at indgå i et team, der er yderst kvalificeret. Vi har alle erfaring med Socialpsykiatrien, hvilket er vigtigt inden for vores felt. Vi baserer vores arbejde på faglig viden og erfaring, således vi kan yde den bedste omsorg og nærvær, når vi er ude ved de borgere, der har brug for os.

Sidder du og overvejer, om du vil være socialpædagog vikar hos os? Og har du lige et par spørgsmål, inden du er helt sikker? Tag et kig på vores FAQ med oftest stillede spørgsmål nederst på siden her. Finder du ikke svar på dine spørgsmål, er du jo selvfølgelig altid velkommen til at tage kontakt til os på tel. 31251207.

Ligesom vi har flere forskellige faggrupper hos Mental Care, er der også flere forskellige steder vi arbejder. Det kan være alt lige fra hospitaler til bosteder. Det vigtigste er sådan set, at vi kan hjælpe dér, hvor det er nødvendigt. På siden her kan du læse mere om de steder, vi arbejder.

Kontakt os

Lyder det tiltalende at arbejde som vikar i socialpsykiatrien og være støtte til borgere med psykiske udfordringer og diagnoser? 

Men er du ikke helt sikker på, om du opfylder kravene til at være vikar hos os i Mental Care, så tøv ikke med at sende os en besked – så ringer vi dig op og har en samtale om mulighederne.

Send os en besked