Hvor vi arbejder

Her får du et overblik over de steder, vi arbejder.

Person får taget sin puls

Bosteder

Mental Care er et specialiseret vikarbureau. Vi er specialiserede inden for psykiatrien, og det er der, vores styrker ligger. Vi har erfaring med at arbejde med borgere, der kan være udfordret psykisk eller har diagnoser. Vi har erfaring med alle målgrupper og arbejder med alle typer af diagnoser eller psykiske udfordringer.

Hos Mental Care tilbyder vi vikarhjælp inden for flere forskellige faggrupper – der er blandt andet sygeplejersker, SOSU assistenter og hjælpere, socialpædagoger og psykiatrimedarbejdere.

Plejehjem

På et plejehjem kan det nogle gange være nødvendigt med yderligere hjælp. Det kan være ved beboere, der for eksempel har demens og kan være tilbøjelige til at være udadreagerende.

Hos Mental Care er vi specialiserede i psykiatri, og vi er klædt på til at kunne håndtere flere forskellige former for borgere. Hos Mental Care finder du SOSU assistenter og hjælpere, som har bred erfaring inden for psykiatrien.

To kvinder holder i hånd
Person modtager lægetjek

Hospital

Hos Mental Care har vi også mulighed for at kunne sende en vikar ud til patienter på hospitaler. Hvis der er behov for yderligere hjælp, end det personalet på afdelingen kan eller skal håndtere, kan vi være behjælpelige. Det kan være ved patienter, der er udfordret psykisk og/eller har en eller flere diagnoser.

Mental Care tilbyder vikarservice med bl.a. sygeplejersker og SOSU assistenter og hjælpere.

Bostøtte (paragraf 85 og 52)

Hvis der er brug for hjælp i hjemmet, kan vi også være behjælpelige. For eksempel ved en paragraf 85 eller 52 til henholdsvis ældre eller børn og unge, hvor vi kan yde praktisk og pædagogisk hjælp.

De forskellige faggrupper, du finder hos Mental Care, kan individuelt eller i et team yde hjælp i hjemmet. For os er det vigtigt, at vi kan hjælpe dér, hvor det er nødvendigt. Derfor er der kompetente vikarer på vores hold, som alle har erfaring inden for psykiatrien.

Mand og kvinde går en tur