SOSU-HJÆLPER

Som social- og sundhedshjælper vikar er du med til at gøre en forskel. Du hjælper et menneske, der har brug for det. Det er også en af vores hjørnesten, at vi hjælper dér, hvor der er behov for det. Det kan sagtens være yderst komplicerede opgaver, som kræver flere tværfaglige kompetencer – dette kommer an på de individuelle opgaver, hvilke faggrupper der er nødvendige.

En hånd bliver rakt ud

SOSU-hjælper vikar

Vil du gerne have arbejde som vikar? Og har du en uddannelse som SOSU-hjælper? Som vikar hos Mental Care får du mange fordele:

  • Du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde
  • Du får mulighed for at udvikle din faglighed
  • Du får unik erfaring
  • Du får yderst kompetente kollegaer
  • Og meget, meget mere

Som SOSU-hjælper vikar hos Mental Care vil du få mulighed for at arbejde med forskellige borgere. Det eneste, der er fælles for borgerne er, at de har en psykisk udfordring eller diagnose. Derfor er det et krav fra vores side, at du har erfaring inden for psykiatrien. Du skal nemlig vide, hvad det vil sige at arbejde med mennesker, der kan have forskellige diagnoser eller psykiske udfordringer og at arbejde med de eventuelle problemstillinger, der følger med.

Som SOSU-hjælper vil du skulle bringe dine faglige kompetencer og erfaringer i spil, og de skal justeres til hver borger, da alle specialopgaver er tilpasset den enkelte.

Bliv vikar som social- og sundhedshjælper

Når du er vikar som SOSU-hjælper hos Mental Care, får du en kæmpe frihed. Frihed til at vælge hvornår du vil arbejde, og frihed til at vælge hvor meget du vil arbejde. Hvis du gerne vil have en idé lige nu og her omkring, hvad du vil komme til at tjene som vikar som SOSU-hjælper hos Mental Care, så benyt dig af vores lønberegner. Her får du hurtigt et overblik over, hvad du vil kunne tjene, når du har indtastet dine ønsker i forhold til arbejdstider og timer.

Hos Mental Care er der gode muligheder for at kunne skræddersy sin hverdag og dermed også sin indkomst. Når du er ansat hos os, vil du få en timeløn, der er udover de overenskomstmæssige forhold. Her vil du opleve, at din social- og sundhedshjælper løn vil være lidt højere end normalt.

Har du spørgsmål til, hvordan det er at arbejde som vikar hos Mental Care? Spørgsmål til arbejdsopgaver, eller noget helt andet, så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Har du allerede besluttet dig for, at du gerne vil være vikar som SOSU-hjælper hos os, så hop ind på siden her og udfyld skemaet med dine oplysninger. Når alt er på plads, og hvis alt er som det skal være, kan du snart starte på dit nye arbejde som vikar hos Mental Care.

To kvinder går på en sti i en skov

SOSU-hjælper vikarbureau

Hos Mental Care vil du finde både SOSU-hjælper vikarer, SOSU-assistenter, sygeplejersker, psykiatrimedarbejdere, omsorgsmedarbejdere og socialpædagoger.

Alle disse faggrupper er til for at kunne hjælpe lige dér, hvor der er behov for det. Vi kan aflaste det offentlige system, når der er nogle opgaver, de ikke kan håndtere.

Hos Mental Care har vi stor viden inden for psykiatrien, og vi baserer vores arbejde på flere års erfaring. Det er selvfølgelig et krav, at alle vores vikarer har erfaring inden for psykiatrien, og med vores nærværende ledelse sikrer vi os også, at alle kan yde den samme høje standard af omsorg, nærhed og nærvær, når vi er ude ved borgere.

Når du som social- og sundhedshjælper er ude ved en borger, er det vigtigt, at vi ikke bare følger en skabelon til de forskellige borgere. Bare fordi vi er ude ved to individuelle borgere, som har samme diagnose, er det ikke ensbetydende med, at de skal have præcis samme behandling.

Derfor kigger vi på de individuelle borgere og opgaver og finder den allerbedste måde at håndtere opgaven lige for den borger. Vi tror på, at alle er forskellige, derfor har vi ikke en ‘one size fits all’ indstilling til vores arbejde og de borgere, vi er ude ved.

Kontakt os

Lyder det tiltalende at arbejde som vikar i socialpsykiatrien og være støtte til borgere med psykiske udfordringer og diagnoser? 

Men er du ikke helt sikker på, om du opfylder kravene til at være vikar hos os i Mental Care, så tøv ikke med at sende os en besked – så ringer vi dig op og har en samtale om mulighederne.

Send os en besked