SOSU-hjælper vikar

Som SOSU-hjælper vikar inden for socialpsykiatrien står du over for en berigende karriere, hvor du spiller en central rolle i at støtte mennesker med psykiske udfordringer, så de kan opnå en højere livskvalitet. Ved at blive vikar hos os får du ikke blot chancen for at gøre en positiv forskel i andres liv, men du bliver også belønnet med en konkurrencedygtig løn, som anerkender dit engagement og ansvar.

SOSU-hjælper

Er du SOSU-hjælper vikar eller ønsker du at blive det? Hos Mental Care har du muligheden for at strukturere din egen hverdag, arbejde på spændende opgaver og opleve en nærværende og personlig til dig som vikar.

Fordele som vikar hos Mental Care

  • Konkurrencedygtig løn
  • Du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde
  • Du får mulighed for at udvikle din faglighed
  • En fast kontaktperson som du kan spare med

Som social- og sundhedshjælper indenfor socialpsykiatrien yder du støtte og omsorg, så vores udsatte borgere kan føre en så normal hverdag som muligt.

Rollen som Social- og sundshedshjælper indebærer også at observere og identificere tegn på ændringer i borgernes velbefindende. Her er det vigtigt at du kan forklare og dokumentere sådanne observationer nøjagtigt.

Du skal have minimum to års erfaring indenfor socialpsykiatrien for at blive vikar.

Udfyld din ansøgning nedenfor

Er du interesseret i at høre mere om det at være vikar hos Mental Care? Udfyld vores ansøgningsskema, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

OBS.: Minimum to års erfaring indenfor socialpsykiatrien er et krav for at blive vikar.

Efter indledende dialog, vil det være essentielt at vi afholder en samtale, hvor vi afklarer kompetencer og forventninger.

Vi skal i den forbindelse have tilsendt din straffeattest samt dit eventuelle uddannelsesbevis.

Løn som SOSU-hjælper vikar

At arbejde som Social- og sundhedshjælper indenfor socialpsykiatrien indebærer et stort ansvar for vores udsatte borgere og derfor skal lønnen være tilsvarende.

Hos Mental Care tilbyder vi en konkurrencedygtig løn og pension efter overenskomst, samt kørselstillæg og feriepenge. Den præcise løn afhænger af hvilke vagttyper du vælger, men for at blive klogere kan du bruge vores lønberegner herunder.

Vil du vide mere om det at være vikar hos Mental Care?

Læs vores vikarhistorier, hvor nogle af vores dedikerede vikarer deler deres erfaringer om hvordan det er at være en del af Mental Care.

lønberegner

Vi har udviklet en lønberegner, der giver dig mulighed for at få et skøn over, hvad din løn som vikar inden for socialpsykiatrien kunne være. Indtast blot dine oplysninger og erfaringsniveau, og så giver lønberegneren dig et overslag over den forventede løn i henhold til gældende satser og områdets lønniveau.

Indtast ønskede timer
Beregnet løn

At være vikar hos mental care

Mental Care et specialiseret vikarbureau indenfor socialpsykiatrien med mange års erfaring som har klædt os på til at påtage de komplekse specialopgaver. Du vil opleve en personlig og nærværende ledelse, der lytter til dine behov uanset om det er før, under eller efter en opgave.

Når du er ude på en opgave forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og med et ønske om at kunne gøre en reel forskel. Dette indebærer en respekt for de bosteder du kommer ud til, samt en lyst til hele tiden at forbedre din faglige profil.

Strukturer dit eget arbejdsliv

Livet er andet end arbejde og nogle gange passer de traditionelle arbejdstider ikke ind i dit liv.

Som vikar hos Mental Care er du med til at skabe din arbejdsdag, så den passer ind i dit skema. I praksis betyder det, at du i vores system selv kan vælge hvilke dage du er tilgængelig. Ønsker du eksempelvis at holde fri om onsdagen, så markerer du blot dette. Det eneste du skal huske er, at holde din kalender opdateret så vi ved hvornår du er tilgængelig.

Kontakt os

Lyder det tiltalende at arbejde som vikar i socialpsykiatrien og være støtte til borgere med psykiske udfordringer og diagnoser? 

Men er du ikke helt sikker på, om du opfylder kravene til at være vikar hos os i Mental Care, så tøv ikke med at sende os en besked – så ringer vi dig op og har en samtale om mulighederne.

Send en besked