Sygeplejersker

Hos Mental Care tilbyder vi vikarservice inden for flere forskellige faggrupper. Heriblandt finder du for eksempel sygeplejersker. Fælles for alle vores faggrupper er, at det er yderst vigtigt, at du har relevant erfaring inden for socialpsykiatrien. Dermed kan det sikres at du har erfaringen, der skal til, for at kunne klare forskellige opgaver inden for de områder, hvor vi arbejder som specialiseret vikarbureau.

En hånd bliver rakt ud

Sygeplejerske vikar

Hvor du skal arbejde kan være forskelligt. Det kan være steder lige fra bosteder og plejehjem til hospitaler eller borgernes egne hjem. Kort sagt, vi arbejder der, hvor der er behov for at få dækket nogle opgaver for borgere, som har brug for det.

Som sygeplejerske er du uddannet i at arbejde med mennesker. Du har teoretisk og praktisk viden, som har klædt dig på til at kunne udføre dit arbejde korrekt. Du kan tage initiativ og beslutninger med borgernes ve og velvære i fokus. Når du er vikar hos Mental Care vil du skulle udføre komplicerede og komplekse opgaver, som samtidigt styrker dig og giver dig erfaring.

Sygeplejerskevikarer hos Mental Care kan have mange forskellige opgaver. Dette kommer an på, hvor de kommer hen, hvilke ting der er i fokus for den individuelle borger, og hvad opgavebeskrivelsen er. Dette kan variere fra borger til borger og fra diagnose til diagnose. Derfor er det også vigtigt, du har noget erfaring inden for psykiatrien, når du tiltræder en stilling som sygeplejerskevikar, da det kan være meget varierende med arbejdsopgaver – nogle af dem kan kræve en vis form for erfaring og robusthed.

Bliv vikar som sygeplejerske

Har du lyst til at være sygeplejerskevikar hos Mental Care? Eller har du måske nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret, inden du beslutter dig helt? Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på 31 25 12 07 eller skrive til os på info@mental-care.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hvordan er lønnen som sygeplejerskevikar, tænker du måske? Ved hjælp af vores lønberegner, kan du nemt og hurtigt finde ud af, hvordan din løn kan komme til at se ud. Du skal blot udfylde din uddannelse og hvilke ønsker, du har til arbejdstider og timer. Derefter får du en beregning på, hvad din løn vil være ud fra dine kriterier. Hvis du har spørgsmål til løn eller andet, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Som vikar hos Mental Care tilbyder vi dig en attraktiv timeløn, som ligger ud over overenskomstmæssige forhold. Med friheden til selv at vælge arbejdstider og -timer får du stor mulighed for selv at bestemme, hvor meget du gerne vil tjene.

To kvinder går på en sti i en skov

Sygeplejerske ved vikarbureau

Med et arbejde i socialpsykiatrien som sygeplejerske er du med til at gøre en forskel. Du er med til at løfte opgaver lige dér, hvor der er behov for det, og hvor det offentlige ikke har ressourcer til at gribe opgaverne.

Med din ekspertise både inden for sygeplejefaget og psykiatrien er du godt klædt på til at løfte de opgaver, du kan møde som vikar hos os.

Hos Mental Care er det vigtigt for os, at der er et godt samarbejde på tværs af faggrupperne, folkene i virksomheden og ikke mindst med kunderne. Derfor gør vi vores for, at der er en nærværende ledelse, der har et tæt samarbejde med de ansatte og tager feedback seriøst, så vi alle kan have det bedste udgangspunkt på arbejde.

Vi er overbeviste om, at one size does not fit all, og derfor tilpasser vi os, alt efter hvilken borger vi skal ud til. Der er ikke to borgere, der er ens, ligesom der heller ikke er to diagnoser, der er ens. Derfor skal vi selvfølgelig møde borgerne lige dér, hvor de er og håndtere opgaverne, så det kommer dem bedst til gode.

BLIV VIKAR I DAG

Hvis du kunne tænke dig at have mere frihed i din hverdag og have mulighed for selv at bestemme, hvornår du vil arbejde, er et vikarjob som sygeplejerske en løsning for dig. Som vikar hos Mental Care er det nemlig dig selv, der bestemmer, hvordan din arbejdsuge kommer til at se ud.

Når du er vikar hos os, bliver du en del af et team, der alle har erfaring inden for psykiatrien. Her kan du også sparre med dine kollegaer, der kommer fra de andre faggrupper, som vi har ansat. Nogle gang vil du nemlig også skulle ud til en borger og løse opgaver i samarbejde med andre vikarer fra Mental Care.

Som sygeplejerskevikar i psykiatrien får du mulighed for at bygge på din egen viden inden for feltet. Vi kommer ofte ud til borgere, hvor det offentlige ikke længere har ressourcerne til at løfte opgaven, hvormed det måske kan være nogle lidt mere komplekse opgaver. Dem løser vi med den ekspertise og erfaring, vi har inden for feltet.

Som sagt, så er der ikke to borgere eller to diagnoser, der er ens – derfor ser vi det som en mulighed for at lave tilpassede løsninger til de individuelle borgere. Dermed får du også en del erfaring med i rygsækken, når du er ude ved de forskellige borgere.

Lyder et job som sygeplejerske ved et vikarbureau som noget for dig? Et job, hvor du kan bygge på din erfaring og skrive yderligere på dit CV. Tag endelig kontakt til os enten via kontaktformular, telefon eller mail, og så finder vi ud af alt det praktiske, så du snarest muligt kan skrive ‘sygeplejerskevikar’ som din jobbeskrivelse.

Kontakt os

Lyder det tiltalende at arbejde som vikar i socialpsykiatrien og være støtte til borgere med psykiske udfordringer og diagnoser? 

Men er du ikke helt sikker på, om du opfylder kravene til at være vikar hos os i Mental Care, så tøv ikke med at sende os en besked – så ringer vi dig op og har en samtale om mulighederne.

Send os en besked