SOSU-assistent

Er du uddannet SOSU-assistent? Og vil du gerne være vikar? Som vikar har du nemlig større frihed til selv at vælge dine arbejdstider. Du kan ligeledes komme ud for nogle andre, lærerige og givende opgaver, som en fuldtidsstilling andetsteds måske ikke ville kunne give. Som SOSU-assistentvikar hos Mental Care er det vigtigt, at du har nogle års erfaring inden for psykiatrien og med borgere der har psykiske udfordringer og/eller -diagnoser.

En hånd bliver rakt ud

SOSU-assistentvikar

Som SOSU-assistent hos Mental Care er det nemlig vigtigt, at du har den robusthed og erfaring, der skal til, når du skal arbejde med borgere, der kan have psykiske udfordringer eller diagnoser.

Det er nemlig også forskelligt, hvor du som vikar kan blive sendt hen. Det kan for eksempel være til borgerens eget hjem, på et bosted, på et hospital eller et plejehjem. Som vikar kan du blive sendt flere forskellige steder hen. Fællesnævneren er blot, at vi kommer derhen, hvor der er behov for os. Og med de faglige kompetencer der er brug for i den pågældende situation med den individuelle borger.

Det kan også være forskelligt, hvilke borgere du kommer til at arbejde med. Som vikar hos Mental Care kommer du til at møde mange forskellige mennesker – borgere såvel som kollegaer. Fælles for alle os hos Mental Care er, at vi er klar på nye udfordringer, vi har erfaring inden for psykiatrien, og vi kan bringe vores faglige og professionelle erfaring i spil i de forskellige arbejdssituationer, vi kan komme ud i.

Bliv vikar som SOSU-assistent

Når du er vikar hos Mental Care, får du en større frihed. Frihed til selv at vælge hvornår du vil arbejde, og i princippet også hvor meget du vil arbejde. Mental Care er et specialiseret vikarbureau, hvorfor det også er vigtigt, at du har erfaring inden for psykiatrien, således vi kan tilbyde og yde den bedste service, hvor vi kan garantere, at faglighed og erfaring er i højsædet. Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad du vil få i løn som vikar som SOSU-assistent hos Mental Care, kan du bruge vores lønberegner, som kan give dig et retvisende billede af, hvad du vil kunne tjene inden for dit fag og med dine ønsker til arbejdstider.

Vil du gerne vide mere om, hvordan det er at være vikar hos Mental Care? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon eller mail, så besvarer vi gerne dine spørgsmål. Du skal også være velkommen til at tjekke vores FAQ, hvor vi besvarer flere oftest stillede spørgsmål. Har du allerede besluttet dig for, at Mental Care skal være din næste arbejdsgiver? Hop ind på siden her og udfyld dine oplysninger. Så går der ikke længe, inden du er i gang.

To kvinder går på en sti i en skov

Vikar i Socialpsykiatrien

Hos Mental Care er vores speciale socialpsykiatrien. Vi har flere års erfaring inden for feltet, hvilket har klædt os på til at kunne håndtere arbejdsopgaverne på bedst mulig vis. Som del af Mental Care teamet kommer du til at få kompetente kollegaer, som alle har erfaring med lige præcis psykiatrien.

Vi har et tæt samarbejde på tværs af både kollegaer og de kunder, vi kommer ud og løser opgaver ved. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg som Social og Sundhedsassistent vikar hos os. Med en nærværende ledelse og åbent sind med hensyn til feedback får vi skabt gode rammer for alle vores ansatte.

Som Social og Sundhedsassistent vikar kommer du til at arbejde på dine præmisser. Det vil sige, at du selv kan vælge, hvornår du vil arbejde og hvor mange timer, du vil arbejde. Dermed kan du skræddersy din arbejdsuge og måned, således den passer bedst til dig.

BLIV VIKAR I SOCIALPSYKIATRIEN

Når du vælger at være vikar hos Mental Care som Social og Sundhedsassistent, kommer du til at få fordelagtige arbejdsforhold. Ud over selv at kunne bestemme arbejdstider og -timer kommer du også til at tjene en timeløn, som ligger ud over overenskomstmæssige forhold. Dermed kan du mere eller mindre selv bestemme, hvor meget du vil tjene på månedsbasis.

Som ansat ved Mental Care er det et krav, at du har erfaring inden for socialpsykiatrien. Med din uddannelse som Social og Sundhedsassistent og din erfaring inden for feltet vil du være klædt på til at møde de borgere, vi skal ud til. Med et arbejde inden for socialpsykiatrien får du også rig mulighed for at udvikle dig på flere områder både fagligt og personligt.

Vores mission er at hjælpe dér, hvor der er behov for det. Det er ofte steder og arbejdsopgaver, som det offentlige ikke har ressourcer eller kapacitet til at håndtere. Dette kan også være komplekse opgaver, hvor det er vigtigt at have en vis form for erfaring inden for psykiatrien, så du er klar til at håndtere opgaven.

Nogle gange er det nødvendigt, at vi sender flere vikarer ud til én borger. Det kan være, hvis borgeren har behov for tværfaglig hjælp. Måske er der både behov for en Social og Sundhedsassistent og en sygeplejerske eller omsorgsmedarbejder. Dermed kan du også opleve, at I skal arbejde sammen på tværs af faggrupperne.

Alle borgere er forskellige. Alle diagnoser er forskellige. Derfor skal vores services også tilpasses de individuelle borgere. Ved at møde borgeren og deres behov lige hvor de er, skaber vi det bedst mulige grundlag for at kunne yde den bedste service. Har du spørgsmål til arbejde som vikar som Social og Sundhedsassistent i socialpsykiatrien hos Mental Care? Så skal du være mere end velkomment til at tage kontakt til os på telefon eller mail.

Kontakt os

Lyder det tiltalende at arbejde som vikar i socialpsykiatrien og være støtte til borgere med psykiske udfordringer og diagnoser? 

Men er du ikke helt sikker på, om du opfylder kravene til at være vikar hos os i Mental Care, så tøv ikke med at sende os en besked – så ringer vi dig op og har en samtale om mulighederne.

Send en besked