SOSU-assistent vikar

Som social- og sundhedsassistent inden for socialpsykiatrien åbner du dørene til en meningsfuld karriere, hvor du har mulighed for at støtte og hjælpe borgere med psykiske udfordringer til at opnå en bedre livskvalitet. Som vikar inden får du ikke kun muligheden for at gøre en forskel, men også en konkurrencedygtig løn, der afspejler dit engagement og ansvar.

SOSU-assistent

Vil du prøve kræfter med livet som vikar og har du en uddannelse som SOSU-assistent samt to års erfaring indenfor socialpsykiatrien?

Fordele som vikar hos Mental Care

  • Konkurrencedygtig løn
  • Du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde
  • Du får mulighed for at udvikle din faglighed
  • En fast kontaktperson som du kan spare med

I rollen som SOSU-assistent vikar inden for socialpsykiatrien vil du spille en afgørende rolle i at støtte udsatte borgere med psykiske udfordringer på plejehjem, bosteder, i borgerens eget hjem eller i bostøtte. Ofte indbefatter opgaverne én-til-én relation med en borger.

Du vil arbejde tæt sammen med erfarne fagfolk og bidrage til skabelsen af et trygt og støttende miljø.

Opgaverne varierer og indebærer alt fra personlig pleje og medicinhåndtering, til kliniske sygeplejeopgaver og tilrettelæggelse af aktiviteter, der fremmer trivsel og livsduelighed.

Du skal have minimum to års erfaring indenfor socialpsykiatrien for at blive vikar.

Udfyld din ansøgning nedenfor

Er du interesseret i at høre mere om det at være vikar hos Mental Care? Udfyld vores ansøgningsskema, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

OBS.: Minimum to års erfaring indenfor socialpsykiatrien er et krav for at blive vikar.

Efter indledende dialog, vil det være essentielt at vi afholder en samtale, hvor vi afklarer kompetencer og forventninger.

Vi skal i den forbindelse have tilsendt din straffeattest samt dit eventuelle uddannelsesbevis.

Løn som SOSU-assistent vikar

At være social- og sundhedsassistent vikar, er en udfordrende og meningsfuld karrierevej, der kræver stort menneskeligt engagement for at hjælpe dem, der har brug for støtte. Derfor skal du også belønnes for din ekspertise og dedikation til SOSU gerningen.

Hos Mental Care tilbyder vi en konkurrencedygtig løn og pension efter overenskomst, samt kørselstillæg og feriepenge. For at få en idé om, hvad du kan forvente som løn, kan du benytte vores praktiske lønberegner herunder.

Vil du vide mere om det at være vikar hos Mental Care?

Spørgsmålene kan være mange både som ny og erfaren vikar. Derfor har vi samlet samlet svarene på de hyppigste spørgsmål som vi modtager fra nye og eksisterende vikarer.

lønberegner

Vi har udviklet en lønberegner, der giver dig mulighed for at få et skøn over, hvad din løn som vikar inden for socialpsykiatrien kunne være. Indtast blot dine oplysninger og erfaringsniveau, og så giver lønberegneren dig et overslag over den forventede løn i henhold til gældende satser og områdets lønniveau.

Indtast ønskede timer
Beregnet løn

Vikar i Socialpsykiatrien

Hos Mental Care er socialpsykiatrien vores speciale. Vi har flere års erfaring inden for feltet, hvilket har klædt os på til at kunne håndtere specialopgaver der skaber værdi for de udsatte borgere. Som en del af Mental Care teamet kommer du til at få kompetente kollegaer, som alle har erfaring fra socialpsykiatrien.

Vi har et tæt samarbejde på tværs af både kollegaer og de kunder, vi kommer ud og assisterer. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg som SOSU-assistent vikar hos os. Med en nærværende ledelse og tæt kontakt, får vi skabt gode rammer for alle vores ansatte.

Som Social og Sundhedsassistent vikar kommer du til at arbejde på dine præmisser. Det vil sige, at du selv kan vælge, hvornår du vil arbejde og hvor mange timer, du vil arbejde. Dermed kan du skræddersy din arbejdsuge og måned, således den passer bedst til dig.

Fleksible Arbejdstider som SOSU-assistent vikar

En af de store fordele ved at være vikar  inden for socialpsykiatrien er muligheden for fleksible arbejdstider. Vi forstår, at dit liv kan have travle perioder og forpligtelser, der kræver en tilpasset arbejdsplan. Som vikar kan du nyde godt af fleksibiliteten ved at vælge vagter, der passer bedst til din hverdag.

Fleksible arbejdstider kan være særligt tiltalende for social- og sundhedsassistenter, der ønsker at have mere kontrol over deres arbejdsuge og skabe en harmoni mellem deres karriere og personlige liv. Vores mål er at støtte dig som vikar, så du kan udføre dit arbejde på den mest effektive og tilfredsstillende måde. Fleksible arbejdstider er en vigtig del af dette mål, da de giver dig mulighed for at tilpasse din arbejdsplan til dine individuelle behov og ønsker.

Udforsk de muligheder, der følger med vikararbejde inden for socialpsykiatrien, og opdag hvordan fleksible arbejdstider kan være med til at skabe en bedre balance i dit liv.

Kontakt os

Lyder det tiltalende at arbejde som vikar i socialpsykiatrien og være støtte til borgere med psykiske udfordringer og diagnoser? 

Men er du ikke helt sikker på, om du opfylder kravene til at være vikar hos os i Mental Care, så tøv ikke med at sende os en besked – så ringer vi dig op og har en samtale om mulighederne.

Send en besked