Psykiatrimedarbejder

Hos Mental Care kan vi tilbyde vikariater til folk, der ikke nødvendigvis har en decideret uddannelse inden for psykiatrien. Har du en interesse for psykiatrien, og har du tilmed erfaring inden for feltet, så kan du få et arbejde som vikar som psykiatrimedarbejder.
En hånd bliver rakt ud

Bliv vikar som psykiatrimedarbejder

Som psykiatrimedarbejder vil du få forskellige arbejdsopgaver, som vil afhænge af den specifikke borger og de individuelle opgaver, der vil være lige dér.

En psykiatrimedarbejder kan være ufaglært, det kan også være en, der har en uddannelse som pædagogisk assistent, som psykolog eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du har erfaring inden for psykiatrien og erfaring med borgere med psykiske udfordringer og/eller diagnoser.

Som psykiatrimedarbejder kan dine opgaver variere, ligesom det også kan variere, hvilke borgere du kommer til at arbejde med. Det kan også hænde, at du kommer til at arbejde i samarbejde med nogle af de andre faggrupper fra Mental Care. Alt dette kommer an på de individuelle borgere og deres behov. Det er nemlig det, der er vigtigt for os – at møde borgeren dér, hvor de er og hjælpe lige præcis dér, hvor der er behov for det det.

Dette kan du være med til at gøre, hvis du er vikar som psykiatrimedarbejder hos Mental Care. Her bliver du en del af et stærkt team, hvor både faglighed samt erfaring er i højsædet.

Psykiatrimedarbejder vikar

Som vikar i psykiatrien vil du have stor frihed. Fordelen ved at være vikar er, at du selv kan være meget mere med inde over, når dine arbejdsdage og arbejdstider skal bestemmes. Du kan få indflydelse på, hvordan din uge kan komme til at se ud.

Som psykiatrimedarbejder vikar vil du kunne udvikle dig både fagligt og personligt. Her får du et arbejde, hvor du er med til at gøre en forskel for borgere.

Har du nogle spørgsmål til jobbet som vikar i psykiatrien, inden du søger? Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon eller mail, hvor vi kan besvare de spørgsmål, du måtte have. Har du allerede besluttet dig for, at du gerne vil være vikar hos Mental Care? Hop ind på denne side, hvor du kan udfylde en formular og sende den til os. Hvis alt er, som det skal være, går der ikke længe, inden du kan blive vikar hos Mental Care. 

To kvinder går på en sti i en skov

Psykiatrimedarbejder hos Mental Care

At være vikar hos Mental Care har flere fordele. Ud over at du kan vælge dine egne arbejdstider og -timer, kommer du også til at være en del af en arbejdsplads, hvor vi har en nærværende ledelse. For os er det vigtigt at alle i virksomheden har det godt, og føler de bliver hørt. Når du har et meningsfyldt arbejde, som et vikarjob i socialpsykiatrien er, er det selvfølgelig den individuelle borger, der er i centrum. Men for at du kan yde den bedste omsorg for borgerne, er der også essentielt, at du trives i dit arbejde.

Vi hjælper der, hvor der er behov for det. Og det er oftest med opgaver og borgere, som det offentlige ikke har ressourcer til at håndtere. Der kommer vores erfaring inden for psykiatrien ind i billedet. Når du er vikar hos os, bliver du en del af et team, der har flere års erfaring inden for lige netop psykiatrien. Vi er specialiserede inden for området, hvilket gør, at vi kan yde en god service og hjælpe der, hvor det er nødvendigt.

Skal du med på holdet? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål.

Kontakt os

Lyder det tiltalende at arbejde som vikar i socialpsykiatrien og være støtte til borgere med psykiske udfordringer og diagnoser? 

Men er du ikke helt sikker på, om du opfylder kravene til at være vikar hos os i Mental Care, så tøv ikke med at sende os en besked – så ringer vi dig op og har en samtale om mulighederne.

Send os en besked