Mental Care søger medarbejdere til spændende opgaver i Rebild og omegn. Mental Care er en vikarservice, som leverer professionel assistance til borgere med psykiske udfordringer eller -diagnoser.

Vi er en vikarservice, som giver ro omkring og plads til det enkelte individ med veluddannet personale, der kan støtte om den individuelle løsning. Vores mission er at gøre en forskel ved at have et lokalt nærvær og skabe individuelle løsninger, som har den berørte borger i centrum.

Som medarbejder hos Mental Care har du mulighed til at selv bestemme din arbejdshverdag, og vælge hvornår du vil holde velfortjent fri, om du helst vil arbejde i weekenden eller om familielivet passer bedst med dagvagter i hverdagen. Vi vægter fleksibilitet og work-life-balance højt.

Om Mental Care:

Mental Care er kendt for at skabe sammenhængende og skræddersyede løsninger. Vores mission er at styrke den enkelte borgers livskvalitet ved at tilbyde høj kvalitet af pleje og støtte. Vi tror på et tæt samarbejde og et lokalt engagement for at skabe meningsfulde og bæredygtige forandringer. Er du uddannet sygeplejerske, SSA, SSH, socialpædagog eller har relevant erfaring med minimum 2 års erfaring inden for demens- og socialpsykiatriområdet? Så er det måske dig, vi leder efter!

Kvalifikationer:

 • Minimum to års erfaring inden for socialpsykiatrien
 • Er uddannet social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent, eller som ufaglært har som minimum to års erfaring med både pleje og socialpsykiatri
 • Har erfaring med plejeopgaver og demens
 • Er struktureret i dit arbejde, og kan følge fastlagte planer
 • Formår at skabe trygge og sikre rammer for borgerne med nærvær og faglighed
 • Er proaktiv i din tilgang til arbejdet, og kan yde hjælp til det øvrige personale
 • Har erfaring med konflikthåndtering, og formår at konfliktnedtrappe hvis nødvendigt

Arbejdsområde:

Du vil blive en vigtig del af vores dedikerede team, der fokuserer på borgere inden for demens- og socialpsykiatriområdet. Opgaverne inkluderer pleje, omsorg og støtte til borgere samt sikring af trivsel og tryghed. Vi søger vikarer til opgaver inden for den primære sektor, herunder hjemmepleje og kommunale bosteder m.m.

Vi tilbyder:

 • Attraktiv løn efter gældende overenskomst med udbetaling hver 14. dag, inklusive pension, feriepenge og kørselsgodtgørelse
 • Relevante kursustilbud
  Fleksibilitet og frihed i din arbejdshverdag, hvor dine behov og ønsker efterkommes
 • Tæt opfølgning fra baglandet via os i Mental Care, med en respektfuld tilgang til dig og dine behov
 • Faglig sparring med faste medarbejdere
 • Dag-, aften- og/eller nattevagter efter ønske

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores koordinator Oline Evensen på oee@mental-care.dk. eller på tlf. +45 3150 1647.

Vi indkalder løbende til samtaler

Vi glæder os til at høre fra dig.

Udfyld din ansøgning nedenfor

Udfyld vores ansøgningsskema, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

OBS.: Minimum to års erfaring indenfor socialpsykiatrien er et krav for at blive vikar.

Efter indledende dialog, vil det være essentielt at vi afholder en samtale, hvor vi afklarer kompetencer og forventninger.

Vi skal i den forbindelse have tilsendt din straffeattest samt dit eventuelle uddannelsesbevis.