Sygeplejerske vikar

Som sygeplejerske inden for socialpsykiatrien åbner du dørene til en givende karriere, hvor du får chancen for at støtte og hjælpe mennesker med psykiske udfordringer mod en forbedret livskvalitet. I rollen som vikar får du ikke kun mulighed for at gøre en reel forskel, men du belønnes også med en konkurrencedygtig løn, der anerkender dit engagement og ansvar.

Sygeplejerske

Er du interesseret i at udforske mulighederne som vikar og besidder du en sygeplejerskeuddannelse samt mindst to års erfaring inden for socialpsykiatri?

Fordele som vikar hos Mental Care

  • Konkurrencedygtig løn
  • Du bestemmer selv, hvornår du vil arbejde
  • Du får mulighed for at udvikle din faglighed
  • En fast kontaktperson som du kan spare med

I rollen som sygeplejerske vikar i socialpsykiatrien vil du spille en central rolle i at yde støtte til borgere med psykiske udfordringer. Dette kan være i forskellige settings som plejehjem, bosteder, i borgerens eget hjem eller som en del af bostøtteordninger.

Dine opgaver vil ofte involvere tætte én-til-én relationer med de enkelte borgere.

Du vil arbejde i tæt samarbejde med andre erfarne professionelle og være en nøgleperson i at skabe et sikkert miljø for borgerne og aflaste det faste personale.

Du skal have minimum to års erfaring indenfor socialpsykiatrien for at blive vikar.

Interesseret i at blive vikar?

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af os

OBS.: Minimum to års erfaring indenfor socialpsykiatrien er et krav for at blive vikar.

Efter indledende dialog, vil det være essentielt at vi afholder en samtale, hvor vi afklarer kompetencer og forventninger.

Vi skal i den forbindelse have tilsendt din straffeattest samt dit eventuelle uddannelsesbevis.

Du kan forvente at høre fra os indenfor to hverdage.

Løn som sygeplejerske vikar

At arbejde som sygeplejerske vikar er en krævende, men samtidig utrolig givende karrierevej, der fordrer et stort engagement i at støtte dem, der har brug for hjælp. Derfor er det også vigtigt, at du bliver anerkendt og belønnet for din ekspertise og dedikation.

Hos Mental Care sørger vi for, at du modtager en konkurrencedygtig løn og pension i overensstemmelse med gældende overenskomster, inklusive kørselsgodtgørelse og feriepenge. For at få et indblik i, hvad du kan forvente i løn som sygeplejerske vikar, kan du benytte vores lønberegner herunder.

Vil du vide mere om det at være vikar hos Mental Care?

Spørgsmålene kan være mange både som ny og erfaren vikar. Derfor har vi samlet samlet svarene på de hyppigste spørgsmål som vi modtager fra nye og eksisterende vikarer.

lønberegner

Vi har udviklet en lønberegner, der giver dig mulighed for at få et skøn over, hvad din løn som vikar inden for socialpsykiatrien kunne være. Indtast blot dine oplysninger og erfaringsniveau, og så giver lønberegneren dig et overslag over den forventede løn i henhold til gældende satser og områdets lønniveau.

Indtast ønskede timer
Beregnet løn

Vikar i Socialpsykiatrien

Inden for psykiatrisk sygepleje fokuserer vi på plejen og behandlingen af udsatte borgere, der kæmper med psykiske lidelser. Din ekspertise og praktiske erfaring inden for de nyeste psykiatriske og socialpsykiatriske teknikker er en vigtig del for at kunne yde den rette omsorg.

I Mental Care prioriterer vi de høje faglige standarder og derfor sørger vi for løbende at udføre evalueringer af vores arbejdsmetoder. På den måde sikrer vi, at vores behandling altid er af højest mulige kvalitet.

For at støtte din professionelle udvikling, tilbyder vi hos Mental Care sparring og regelmæssige kurser, især i forbindelse med langvarige opgaver. Dette sikrer, at vi alle i Mental Care bidrager positivt til livet for enhver person med psykiske lidelser.

I Mental Care har du muligheden for at arbejde inden for psykiatrisk sygepleje på enten børne- og ungeområdet eller inden for voksenpsykiatrien. Som psykiatrisk sygeplejerske hos os kan du forvente en dynamisk hverdag, fyldt med komplekse udfordringer, hvor din ekspertise i både sygepleje og omsorg er afgørende, samt evnen til at indgå i samspil med eventuelt fast personale.

Fleksible Arbejdstider som Sygeplejerske vikar

Vi ved, at livet kan være travlt og fyldt med forpligtelser, og som sygeplejerske vikar har du mulighed for at tilpasse dine arbejdstider, så de passer ind i din hverdag. Hos Mental Care kan du nyde godt af denne fleksibilitet, og som dit vikarbureau er vores ambition at støtte dig, så du kan udføre dit arbejde så effektivt og tilfredsstillende som muligt.

Opdag de muligheder, der åbner sig med vikararbejde inden for socialpsykiatrien, og find ud af, hvordan fleksible arbejdstider kan hjælpe dig med at opnå en bedre balance i dit liv.

Kontakt os

Lyder det tiltalende at arbejde som vikar i socialpsykiatrien og være støtte til borgere med psykiske udfordringer og diagnoser? 

Men er du ikke helt sikker på, om du opfylder kravene til at være vikar hos os i Mental Care, så tøv ikke med at sende os en besked – så ringer vi dig op og har en samtale om mulighederne.

Send en besked