Bostøtte i egen bolig via §85

Målrettet støtte i henhold til servicelovens §85 til borgere med behov herfor i hele Danmark

Hos Mental Care Støttende Indsatser tilbyder vi målrettet støtte i henhold til servicelovens § 85 til borgere med behov herfor. Vi fokuserer på en individuel og helhedsorienteret tilgang.

Hvad kan vi

Vores arbejde er tilrettelagt ud fra den indgåede kontrakt med myndighed, således vi leverer de aftalte ydelser samt arbejder med handleplansmål, såfremt disse er opsat af myndighed og borger.

Vores ydelser er designet til at være fleksible, så vi kan være til stede og støttende, når borgeren har mest behov herfor. Vores ydelser kan leveres på alle ugen dage og hele døgnet. Vores ydelser kan derfor også bestå af både planlagt støtte og fleksibel støtte, sidstnævnte eksempelvis i form af akuttelefon.

Vi evaluerer løbende og systematisk indsatsen for at sikre, at vi opnår de bedst mulige resultater. Desuden sørger vi for tilstrækkelig rapportering om fremskridt. Alt vores dokumentation forgår i Sensum One.

Vores primære målgruppe er

Borgeren kan derudover have:

Ken Paulsen til møde

Vores medarbejdere

Hos Mental Care Støttende Indsatser tilbyder vi engagerede og højt kvalificerede specialpædagogiske medarbejder, som bringer års erfaring inden for feltet. Vi prioriterer at finde det ideelle match mellem borger og medarbejder, da vi anerkender, at stærke relationer og dyb faglighed er nøglen til kvaliteten af vores indsatser.

Aftaleprocessen

Vi engagerer os direkte med kommunale beslutningstagere, som er ansvarlige for at indkøbe og koordinere afløsningsydelser for at sikre, at deres behov og ønsker bliver mødt effektivt.

Vi tilbyder en løsning, som kan planlægges alle ugen dage og hele døgnet alt efter behov hos familien.

Tag en uforpligtende snak med mig

Kontakt Ken Paulsen, Chef for Støttende Indsatser på:

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Ken - Chef for Støttende Indsatser
Ken Paulsen - Chef for Støttende Indsatser

Hos Mental Care Støttende Indsatser tilbyder vi engagerede og højt kvalificerede specialpædagogiske medarbejdere, som bringer års erfaring inden for feltet.