Hjemmebaseret afløsning via §84

En økonomisk forsvarlig løsning der forbedrer livskvaliteten for den enkelte borger.

§84 – Afløsning i hjemmet: Dette giver mulighed for afløsning af pårørende, der passer en nærtstående med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne. Formålet er at give de pårørende et nødvendigt og fortjent hvil, så de kan opretholde deres livskvalitet, mens de fortsætter med at yde omsorg til nærtstående længst muligt i eget hjem.

Hvad kan vi

Vi er specialiserede i hjemmebaseret afløsning via §84, hvilket ikke alene forbedrer livskvaliteten for den enkelte borger, men også tilbyder en økonomisk forsvarlig løsning for kommunen, ved at frigøre ressourcer og er med til at borger forbliver længst muligt i eget hjem.

Vores primære målgruppe omfatter demensramte borgere og deres familier. Her vil udgangspunktet være at afløse pårørende i hverdagen med det formål at beholde den demensramte borger længst muligt i eget hjem. Vi kan levere afløsning i hele Danmark.

Vores medarbejdere

Hos Mental Care Støttende Indsatser tilbyder vi engagerede og højt kvalificerede specialpædagogiske medarbejder, som bringer års erfaring inden for feltet. Vi prioriterer at finde det ideelle match mellem borger og medarbejder, da vi anerkender, at stærke relationer og dyb faglighed er nøglen til kvaliteten af vores indsatser.

Aftaleprocessen

Vi engagerer os direkte med kommunale beslutningstagere, som er ansvarlige for at indkøbe og koordinere afløsningsydelser for at sikre, at deres behov og ønsker bliver mødt effektivt.

Vi tilbyder en løsning, som kan planlægges alle ugen dage og hele døgnet alt efter behov hos familien.

Ken Paulsen til møde

Tag en uforpligtende snak med mig

Ken - Chef for Støttende Indsatser
Ken Paulsen - Chef for Støttende Indsatser

Hos Mental Care Støttende Indsatser tilbyder vi engagerede og højt kvalificerede specialpædagogiske medarbejdere, som bringer års erfaring inden for feltet.

Kontakt Ken Paulsen, Chef for Støttende Indsatser på:

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.