Mental Care Støttende Indsatser

Mental Care Støttende Indsatser er din samarbejdspartner, når en borger har behov for indsatser indenfor servicelovens §84 og §85.

Hos Mental Care Støttende Indsatser tilbyder vi engagerede og højt kvalificerede specialpædagogiske medarbejdere, som bringer års erfaring indenfor feltet.

Ken - Chef for Støttende Indsatser
Ken Paulsen - Chef for Støttende Indsatser

Tag en uforpligtende snak med mig på:

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder målrettet støtte indenfor servicelovens §84 og §85:

Kvalificerede socialpædagogiske medarbejdere

Hos Mental Care Støttende Indsatser tilbyder vi engagerede og højt kvalificerede specialpædagogiske medarbejdere, som bringer års erfaring inden for feltet. Vi prioriterer at finde det ideelle match mellem borger og medarbejder, da vi anerkender, at stærke relationer og dyb faglighed er nøglen til kvaliteten af vores indsatser.

Derfor arbejder vi også i faste teams omkring borgeren, og vi bestræber os på færrest mulig udskiftning i disse teams.

Vi arbejder indenfor følgende tilgange og metoder:

  • KRAP
  • LA2
  • Relationsorienteret
  • Ressourceorienteret
  • Recovery-orienteret

Tæt samarbejde med jer som myndighed

Vi arbejder tæt sammen med jer som myndighed for at sikre, at hver medarbejder er grundigt forberedt til den specifikke opgave. Dette omfatter løbende evalueringer med samarbejdspartnere og medarbejdere gennem hele projektet, så vi løbende kan tilpasse og forbedre vores støtte.

Uanset om behovet er akut eller kræver en længerevarende indsats, er vi her for at støtte og tilpasse vores ydelser til borgerens unikke behov.

Aftaleprocessen

Aftaleprocessen begynder med et indledende møde hos jer eller online via Teams, hvor vi vurderer behovene og ønskerne hos både den enkelte borger, deres familier og kommunen. Priser gives ud fra et konkret tilbud, der er individuelt tilpasset den enkelte borgers bevilgede ydelse.

Dette følges op af en skræddersyet leveringsaftale/kontrakt, som sikrer, at alle parter er informeret og enige om omfanget og forventningerne til ydelsen samt samarbejdet.

Vi dokumenterer alt vores arbejde i Sensum One og statusrapport fremsendes efter aftale i leveringsaftalen.

Vil du vide mere om Støttende Indsatser?

Kontakt Ken Paulsen:

Ken Paulsen til møde